Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Kanarie 500 knalt door psychologisch zeer belangrijke grens

10 juni 2014 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Kanarie 500, Media
Ook zwemkleding zit in de collectie van de 300ste volger van de Gele Kanarie. (@Fabulous_Online)

Ook zwemkleding zit in de collectie van de 300ste volger van de Gele Kanarie.
(@Fabulous_Online)

AMSTERDAM (Eigen Nieuws) – Het Kanarie 500-project heeft een psychologisch belangrijke grens geslecht: onlangs werd de 300ste volger in de Kanarie 500-familie opgenomen: Fabulous Underwear. ‘Prima, maar we zijn er nog niet’, stelt de projectleider.

De Kanarie 500 is het prestigieuze social media-project van de Gele Kanarie, waarbij op basis van wetenschappelijk onderzoek wordt gepoogd om het aantal volgers van Twitter-account @gele_kanarie binnen onbepaalde tijd op 500 te krijgen. ‘En we gaan als een kanarie!’, licht de interim-coördinator toe.

Het bereiken van de psychologisch tamelijk belangrijke grens van 300 volgers zorgde voor opgetogen gezichten op de redactie Social Media en Contentbeheersing. Er was alle gelegenheid om de drukke werkzaamheden even te onderbreken voor een gezellig taartmoment op de central community desk van de projectleider.

Zelden ondergoed
De 300ste volger bleek Fabulous Underwear te zijn, een webshop met ‘Underwear and Fashion for men’. Vrij pikant, want de uitvoerend Kanarie 500-projectleider draagt zelden ondergoed. Toch werd het 300ste familielid met enthousiasme onthaald.

‘De volgerskring van de Kanarie-500 is zeer divers’, stelt de projectleider. ‘Journalisten, voormalige journalisten, social media-experts en -trainers, personal brand managers, noem maar op. Een bedrijf als Fabulous Underwear, een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het samenbrengen en de verkoop van al je favoriete ondergoed, misstaat daartussen niet.’

Ambities in Europa
‘Het is mooi dat dit sterk groeiende internationale bedrijf zich als volger aan de Gele Kanarie heeft verbonden. Wij zien ernaar uit Fabolous Underwear te helpen met hun ambities in Europa’, aldus de projectleider over de samenwerking.

Kanarie 500-ambassadeur: Koblenko blijft leiden
En dan moet de uitverkiezing van de Kanarie 500-ambassadeur nog komen. De projectleider: ‘De spanning in onze doorlopend betrouwbare peiling is om te snijden. Op dit moment heeft Victoria Koblenko, met lichte tegenzin, met 26 procent nog steeds de leiding, op de hielen gezeten door Erik de Vlieger (16 procent) en Heleen Mees (15 procent). We zullen zien: de stembussen zullen niet sluiten voordat iedereen die wil meebeslissen, zijn stem heeft uitgebracht.’

(@vkoblenko)

(@vkoblenko)

Laat een reactie achter