Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Geen brand aan boord van Airbus op Schiphol

4 februari 2014 | Door | Categorie: Geen Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Schermafbeelding 2014-02-04 om 13.34.34

‘Geen brand, geen rook, geen paniek’ (Foto: BriYYZ)

SCHIPHOL (Geen Nieuws) – Aan boord van een Airbus 321 van Air France is gisteren geen brand uitgebroken. Van paniek aan boord was dan ook geen sprake. Dat meldt het doorgaans betrouwbare dagblad Het Parool.

De bemanning van het vliegtuig meldde kort voor de landing in Amsterdam dat er sprake was van ‘een rooklucht’ in de cockpit. De uitgerukte brandweer controleerde het toestel na de landing, maar vond volgens Het Parool geen brand. Ook van rook in de cockpit was geen sprake.

De passagiers hoefden dan ook niet in allerijl via de glijbanen het toestel te verlaten, zei een brandweerwoordvoerder. De zegsman van Air France benadrukt dat geen sprake was van een noodlanding.

Geen paniek
Volgens Het Parool bleven de passagiers van de Airbus ‘erg kalm’. Van paniek aan boord was geen sprake. Alle reizigers verlieten het toestel zonder kleerscheuren. Iedereen kon normaal uitstappen, zei de woordvoerder van de Air France. Het is nog onduidelijk waar de brandlucht vandaan kwam.

Meer nieuws in de categorie ‘geen nieuws’ is hier te vinden.

Tags: , ,

Laat een reactie achter