Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Astronaut Kuipers gaat niet naar Weesp

1 juni 2013 | Door | Categorie: Geen Nieuws
'Niet naar Weesp' (Foto: NASA)

‘Niet naar Weesp’ (Foto: NASA)

WEESP (Geen Nieuws) – Astronaut André Kuipers gaat eind juni niet voor een lezing naar Weesp. Dat meldt Weesper Nieuws, dat in Weesp redelijk bekend staat om zijn betrouwbare nieuwsvoorziening.

Kuipers zou eind juni een lezing houden in het voormalige Hamstra-pand aan de Stationsweg in de WeesperPoort, maar de gemeente staat de bijeenkomst om veiligheidsredenen niet toe.

‘Op het gebied van veiligheid is nog niet alles op orde’, verklaarde burgemeester Bart Horseling op Radio Weesp, zo meldt Weesper Nieuws. André Kuipers ging eerder wel zonder veiligheidsproblemen de ruimte in, maar een bezoek aan Weesp blijkt toch van een ander kaliber.

Exclusief
Volgens Weesper Nieuws ging het om ‘een exclusieve lezing’ van Kuipers, waar een ‘beperkt aantal kaarten’ voor beschikbaar was gesteld. Uit een eerder bericht (André Kuipers komt naar Weesp) blijkt dat een kaartje 100 euro kostte; daarbij was wel de mogelijkheid om met de ruimtevaarder op de foto te gaan.

De organisatie heeft nu besloten de lezing ‘eventueel naar later in het jaar te verplaatsen, in goed overleg met de gemeente’, aldus de berichtgeving.

 

Het gehele ‘geen nieuws’-dossier is hier te vinden.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter