Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Stadje Louisiana kleurt ‘crocs-geel’

4 april 2016 | Door | Categorie: Geel Nieuws
De gele Crocs van Al Broussard.

De gele Crocs van Al Broussard.

LOREAUVILLE (GEEL NIEUWS) – Het plaatsje Loreauville, in de Amerikaanse staat Louisiana, was zondag volledig crocs-geel gekleurd ter ere van de vorig jaar overleden burgemeester Al Broussard. Dat melden verscheidene betrouwbare Amerikaanse media.

Nabestaanden van Broussard hadden 3 april 2016 uitgeroepen tot Paint The Town Yellow Day. Het plan daarachter was om het plaatsje er net zo geel uit te laten zien als de gele crocs van wijlen burgemeester Broussard. Broussard kwam vorig jaar om het leven bij een auto-ongeluk. De huidige burgemeester, Brad Clifton, zei vorige week: ‘Al was beroemd in Loreauville om de gele crocs die hij altijd droeg. We roepen iedereen op om hem te eren door zelf geel te dragen en door de Loreauville met gele accessoires te versieren.’

Paint The Town Yellow Day was volgens de betrokkenen een groot succes. Overwogen wordt nu om er een jaarlijk evenement van te maken.

Bekijk het complete dossier met geel nieuws.

Tags: ,

Laat een reactie achter