Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Haatprediker niet naar Groningen

4 mei 2015 | Door | Categorie: Geen Nieuws
Haatprediker: niet naar Groningen

Haatprediker: niet naar Groningen (Foto: Blai Server)

GRONINGEN (Geen Nieuws) – De omstreden Saudische predikant Sheikh Adel al-Kalbani gaat niet naar Groningen. Verscheidene betrouwbare media, zoals RTV Noord en PowNed, melden dat de ‘haatprediker’ zijn kunsten niet zal vertonen.

Een woordvoerder van de burgemeester benadrukt dat de een eventuele komst van de islamitische geestelijke naar Groningen niet verboden is. Of de gemeente een stokje voor de komst van de imam zou hebben gestoken, is volgens de woordvoerder niet aan de orde.

Lees het volledige artikel op PowNed: Haatprediker niet naar Groningen. Check ook ons volledige Geen Nieuws-dossier en volg de Geen Nieuws-feed op Twitter.

Tags: ,

Laat een reactie achter