Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Victoria Koblenko is onze Kanarie 500-ambassadeur

5 november 2014 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Kanarie 500, Media
Een gele gloed over de nieuwe Kanarie 500-ambassadeur (Foto: instagram.com/vkoblenko)

Een gele gloed over de nieuwe Kanarie 500-ambassadeur (Foto: instagram.com/vkoblenko)

De kogel is door de kanarie! Na langdurig en representatief onderzoek onder de bezoekers van de Gele Kanarie is Victoria Koblenko uitgeroepen én benoemd tot Kanarie 500-ambassadeur.

Victoria Koblenko kreeg in onze betrouwbare peiling verreweg de meeste stemmen. Bijna één op de vier bezoekers van de Gele Kanarie ziet in de actrice en mediapersoonlijkheid het ideale uithangbord voor het Kanarie 500-project.

De hoofdredactie is zeer ingenomen met de benoeming van Koblenko: ‘Victoria heeft een heel positieve uitstraling, beschikt over een rijk arsenaal aan competenties, heeft kennis van en maakt doeltreffend gebruik van sociale media en beschikt over voldoende gele accessoires en (inter)nationale contacten, ook in landen als Oekraïne en Rusland, waar de Gele Kanarie nog veel te winnen heeft.’

‘We zijn, kortom, enorm trots’, aldus de hoofdredactie. Victoria Koblenko versloeg in onze representatieve peiling met 23 procent van de stemmen haar naaste concurrenten Heleen Mees (16 procent) en Erik de Vlieger (13 procent).

Takenpakket
Wat zijn de taken van de Kanarie 500-ambassadeur? De hoofdredactie: ‘De Kanarie 500 is, zoals bekend, een innovatief en op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd experiment met als doel het bereiken van 500 volgers op ons Twitter-account @Gele_Kanarie. De ambassadeur is het visitekaartje van dit unieke project. Zij deelt de waarden en de visie van de Gele Kanarie en draagt deze ook, bewust of onbewust, uit.’

‘De ambassadeur is daarbij geheel vrij in de invulling van die rol’, vult de hoofdredactie aan. ‘Ze kan zich actief inzetten om volgers of sponsors te werven voor de Gele Kanarie, maar ze kan ook volstaan met gele accenten en statements of – simpelweg – het vasthouden van haar sterke kanariegerelateerde uitstraling. Iedere dag die op deze wijze wordt doorgebracht, is een positieve dag voor het Kanarie 500-project.’

De volledige eindstand van de verkiezing van de Kanarie 500-ambassadeur:

1. Victoria Koblenko: 23 procent

2. Heleen Mees: 16 procent

3. Erik de Vlieger: 13 procent

4. Louise Mushikiwabo: 12 procent

5. Martin Gaus: 11 procent

6. Ruud Gullit: 7 procent

7. Jacobine Geel & Doutzen Kroes: 5 procent

9. Enrico Gasparotto & Ronald Plasterk: 4 procent

Heleen Mees is als gevolg van haar tweede plaats benoemd tot vice-ambassadrice van de Kanarie 500. ‘Mocht de Kanarie 500-ambassadeur moe of ziek zijn of vanwege andere omstandigheden haar optionele werkzaamheden ten behoeve van de Kanarie 500 niet kunnen uitoefenen, dan kan er een beroep worden gedaan op deze economisch goed onderlegde powervrouw met een scherpe kijk op groeimarkt China’, legt de hoofdredactie uit.

De schoenen van de Kanarie 500-ambassadeur (Foto: instagram.com/vkoblenko)

De schoenen van de Kanarie 500-ambassadeur (Foto: instagram.com/vkoblenko)

Functieduur
Victoria Koblenko zal tot het einde van het Kanarie 500-project in functie blijven, bevestigt de hoofdredactie. ‘Dat zal dus het moment zijn waarop de Gele Kanarie 500 volgers op Twitter heeft. Bij de officiële aftrap van het project, in mei 2013, telde het Twitter-account van de Gele Kanarie nog 62 volgers (de zogeheten early adopters, red.), inmiddels is dit aantal meer dan verzesvoudigd tot 396. Met onze nieuwe Kanarie 500-ambassadrice gaan we ervan uit dat het einddoel van 500 snel zal worden bereikt!’

De hoofdredactie zei het al: de teller staat op bijna 400! Wil jij de 400ste volger van de Gele Kanarie worden en net zoveel media-exposure krijgen als het 300ste lid van onze familie, Fabulous Underwear? Doe dan wat je niet laten kunt en maak deel uit van de unieke Kanarie 500-community!

 

IMPORTANT: PRESS RELEASES

Please read about the appointment of our Canary 500-ambassador in our Press Releases-section in English, Ukrainian and Russian.

Будь ласка, прочитайте про призначення нашого Canary 500-посла в наших прес-релізів перерізу англійською, українською та російською мовами.

Пожалуйста, прочитайте о назначении нашего Canary 500-посла в наших пресс-релизов сечения на английском, украинском и русском языках.

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter