Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Nog geen spoor van 25 gestolen gele kanaries

1 oktober 2014 | Door | Categorie: Geel Nieuws, Geen Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Compositietekening

Compositietekening

WESTENDORP (Geel Nieuws/Geen Nieuws) – Er is nog geen spoor van de 25 doodgewone gele kanaries die vorige week zijn gestolen uit een grote volière achter een huis aan de Doetinchemseweg in Westendorp. Dat blijkt uit een rondgang langs verschillende media.

Het vreselijke nieuws werd enkele dagen geleden voor het eerst gebracht door de doorgaans betrouwbare De Gelderlander en vervolgens al snel opgepikt door meerdere landelijke media.

Eigenaar Toine Snelders (76) verklaarde tegenover De Gelderlander dat het om ’25 doodgewone kanaries’ gaat, die al vijf jaar oud zijn en daarom voor de handel geen enkele waarde hebben. Voor hemzelf is de emotionele waarde van de kanaries uiteraard groot.

Gefluit
Snelders: ‘Ik fok er niet mee, maar geniet van hun mooie gefluit. Ik was aan ze gehecht, maar voor opkopers zijn mijn vogels niet interessant. Die zien meteen dat ze te oud zijn. Ik vraag me af wat de dief ermee wil.’

Uit een rondgang van de Gele Kanarie langs de verschillende media die eerder melding maakten van de laffe diefstal van de gele kanaries is gebleken dat er in de tussentijd geen nieuws is gemeld over mogelijke ontwikkelingen in de zaak.

Laat het ons weten!
Heeft u een of meer van de 25 gestolen gele kanaries gezien? Of weet u meer over de mogelijke diefstal? Neem dan onmiddellijk, 24 uur per dag en zo snel mogelijk contact op via ons Kanarie Alert-systeem.

Dit Geel Nieuws-bericht is tot stand gekomen aan de hand van een lezerstip. Heeft u ook geen of geel nieuws? Meldt het onze 24-uurs-tiplijn via Twitter: @gele_kanarie.

Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter