Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Geen bom in Bijenkorf; achtergronden onduidelijk

26 juni 2014 | Door | Categorie: Geen Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Geen bom in Bijenkorf; achtergronden onduidelijk

Geen bom in Bijenkorf; achtergronden onduidelijk (Foto: Szilveszter Farkas)

AMSTERDAM (Geen Nieuws) – Het is nog niet duidelijk wie er achter de valse bommelding van woensdag in de Bijenkorf in Amsterdam zit. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Telegraaf.

De politie verklaart tegenover de krant nog niets te kunnen zeggen over de aard van de melding.

Geen bom
Het warenhuis op de Dam werd woensdagmiddag volledig ontruimd nadat er een bommelding was binnengekomen. Vervolgens moest ook iedereen de Dam en een deel van het Rokin verlaten. Er werd geen bom gevonden.

Geen idee
Een woordvoerster van de Bijenkorf wil tegenover De Telegraaf niets kwijt over de gederfde inkomsten. Ook een woordvoerder van Stichting Dam, die de belangen van de ondernemers op het plein behartigt, kan nog niks zeggen over misgelopen inkomsten. ‘Inkomstenderving is er, maar ik heb geen enkel idee hoe groot die is.’

Geen paniek
Wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds ondervond weinig problemen van de ontruiming. Een deel van de bezoekers moest uit veiligheidsoverwegingen iets langer binnenblijven. Een woordvoerder: ‘Mensen raakten niet in paniek.’

Tags:

Laat een reactie achter