Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Harm van Veldhoven niet naar Roda JC

29 mei 2014 | Door | Categorie: Geen Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Harm van Veldhoven: niet naar Roda (Foto: Association football coaches from Belgium)

Harm van Veldhoven: niet naar Roda (Foto: Association football coaches from Belgium)

KERKRADE (Geen Nieuws) – Harm van Veldhoven wordt niet de nieuwe trainer van Roda JC. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Limburgse omroep L1.

Volgens L1 had Roda deze week een gesprek met Van Veldhoven, maar heeft dat overleg uiteindelijk niets opgeleverd. Volgens de trainer heeft dat ‘niet alleen te maken met financiële zaken, maar ook met randzaken en waar je je prioriteiten wil stellen. Het hele plaatje, er waren veel vraagtekens. We zaten niet helemaal op dezelfde golflengte.’

Niets concreets
De tot Belg genaturaliseerde Nederlander was eerder van 2009 tot 2012 coach van Roda JC, de Limburgse club die afgelopen seizoen degradeerde naar de eerste divisie. Van Veldhoven sprak recent ook al met VVV Venlo, maar ook dat gesprek heeft volgens L1 niet concreets opgeleverd. Ook een gesprek met de clubleiding van Waasland-Beveren leverde niets op voor Van Veldhoven.

Niets over kwijt
Roda JC lijkt nu zijn pijlen te richten op René Trost als nieuwe trainer. Financieel directeur Wim Collard van Roda JC wil daar echter niets over kwijt.

Ander nieuws in de categorie ‘geen nieuws’ is hier te vinden.

 

Tags: ,

Laat een reactie achter