Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Arnhemse studenten krijgen Gele Tafel

22 maart 2014 | Door | Categorie: Geel Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Gele tafel

Gele tafels (Foto: angrywayne)

ARNHEM (Geel Nieuws) – Het regionaal opleidingencentrum Rijn IJssel in Arnhem gaat studenten helpen met Gele Tafels. Dat meldt het regionale dagblad De Gelderlander in een verder tamelijk onbegrijpelijk bericht.

De Gele Tafel is een commissie van deskundigen die volgens De Gelderlander ‘de mogelijkheden van aspirant-studenten met problemen analyseert’. Met name studenten die met problemen kampen, krijgen zoals het er nu naar uitziet hulp aangeboden via de Gele Tafel.

Ondersteuningsbehoefte
Volgens De Gelderlander zal de Gele Tafel-commissie de student helpen met zijn studiekeuze en bepalen welke zogeheten ondersteuningsbehoefte hij heeft. Bij de opleiding van zijn keuze wordt deze ondersteuning vervolgens georganiseerd. Wordt de student niet toegelaten tot de opleiding die hij of zij wil volgen, dan gaat de Gele Tafel met de student op zoek naar een andere, geschikte opleiding.

Elke opleiding aan het ROC Rijn IJssel krijgt volgens De Gelderlander een Gele Tafel.

Meer verheugend geel nieuws is hier te vinden.

Tags: , ,

één reactie op "Arnhemse studenten krijgen Gele Tafel"

Laat een reactie achter