Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom mit Boris Becker: in New York!

24 januari 2014 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Media, Society Boom Boom mit BB
Boris

Boris

Tennislegende Boris Becker reist voor onze exclusieve societyrubriek Society Boom Boom alle relevante feestjes en venues af om op de foto te gaan met celebrities. In aflevering 6 neemt Boris ons mee naar New York, Moskou en de Britse Maagdeneilanden.

Het zijn hectische tijden voor Boris Becker. Zo verscheen een tijdje geleden zijn nieuwste biografie, waarin Boom Boom stevig uithaalt naar enkele exen, wat leidde tot een stormachtige Twitter-fittie met de doorgaans gerespecteerde Bild Zeitung.

Daarna werd het nog heftiger: Boris Becker kreeg voor het eerst sinds hij zijn tennisracket aan de wilgen hing (1999) een heuse baan. De Servische tennisser Novak Djokovic heeft BB ingehuurd als trainer. Daarmee kwam voor Boris een einde aan een bijna vijftien jaar lange rondgang langs recepties, liefdadigheidsbijeenkomsten en pokertoernooien.

Lijntje met Novak
De vaste lezers van Society Boom Boom wisten natuurlijk al dat Boris een lijntje had met Novak. Immers: vorige keer konden we in deze rubriek lezen dat Boris Becker een gala-avond bezocht van de Novak Djokovic Foundation, waarmee de gelijknamige Servische tennisser geld inzamelt voor zijn hulpbehoevende kinderen in Servië. Boris ging er op de foto met onder anderen Goldie Hawn, Kate Hudson en Ron Wood.

Ter zake nu: de aflevering van vandaag begint in New York, waar Boris nog een paar dagen was blijven rondhangen na de US Open. Onze vriend uit Leimen wist er een foto te bemachtigen met Yannick Noah, de Franse tennisser waar je zo mee kan lachen. ‘What a character…’, aldus Boris.

 

Vlnr: Yannick Noah, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Yannick Noah, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

New York betekent natuurlijk: gezellig uitgaan met je vrienden in een van die vele sfeervolle clubs of café’s. Boris eindigde de avond in het gezelschap van een aantal stevige boys als Doug E. Fresh, Boris Kodjoe en Maxwell, die bereidwillig voor een foto poseerden. Wazzap Boom Boom!

 

Vlnr: Boys in the hood, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boys in the hood, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Zoals de vaste volgers van deze rubriek wel weten, gaat Boris Becker graag op de foto met de lokale politie. Hij deed dat eerder in Rotterdam en Londen. Ook in The Big Apple kon BB het niet laten om zich met een NYPD-officer op de gevoelige plaat te laten vastleggen.

 

Vlnr: Boris, NYPD-officer, Duitse herdershond (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, NYPD-officer, Duitse herdershond (foto: @TheBorisBecker)

 

Na de vermoeiende trip naar de VS moest Boris thuis in Londen echt even een paar dagen uitblazen. Op een onverwacht ingelaste borrel kwam Boom Boom toevallig de Franse oud-voetballer Patrick Vieira tegen. De oud-Arsenal-speler wilde maar al te graag met de Duitser op de foto.

 

Vlnr: Patrick Vieira, Boris (Foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Patrick Vieira, Boris (Foto: @TheBorisBecker)

 

Daarna moest er echter weer gewerkt worden! Boris moest naar Moskou voor een liefdadigheidsbijeenkomst van Laureus Sport en toonde aan dat hij als sportman niemand discrimineert of uitsluit, ongeacht ras, geloof of lengte. ‘Everybody deserves a chance at Laureus Sport’, tweette BB bij onderstaande foto.

 

Vlnr: Boris, kleine Rus (foto: @TheBorisBecker

Vlnr: Boris, kleine Rus (foto: @TheBorisBecker

 

Na de liefdadigheidsverplichtingen in Moskou stapte Boris op het vliegtuig voor een sportieve verplichting: op Necker Island, een van de Britse Maagdeneilanden, werd het jaarlijkse tennistoernooi om de Necker Cup gespeeld. En wie liep Becker daar tegen het bevallige lijf? Niemand minder dan Ana Ivanovic. Ze wilden wel even ludiek met Boris op de foto.

 

Vlnr: Ana Ivanovic, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Ana Ivanovic, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Tijdens de Necker Cup (een toernooi voor tennismiljonairs georganiseerd door Richard Branson) is er gelukkig ook tijd om gezellig een bakkie koffie te doen met de Zweedse geinponem Stefan Edberg. Tijd voor een foto!

 

Vlnr: Stefan Edberg, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Stefan Edberg, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

De finale om de Necker Cup was spannend maar vooral ook supergezellig. Getuige deze foto van de winnaars, met Richard Branson, Rafael Nadal en nog iemand die ons bekend voorkomt. Proost!

 

Vlnr: iemand, Richard Branson, Rafael Nadal, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: iemand, Richard Branson, Rafael Nadal, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Na de sportieve inspanningen was het voor Boris tijd om weer eens even lekker van het leven te genieten. In onze Boris Becker-tijdlijn was inmiddels Kerstmis aangebroken, en met wie kun je dan beter op de foto gaan dan Mister Hoho himself, dacht Boris.

 

Vlnr: Boris, de kerstman (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, de kerstman (foto: @TheBorisBecker)

 

De kersttijd is ook een ideale periode om te netwerken op gezellige borrels en recepties. Zo had Boris nog een klus in het Belgraves Hotel in Londen, waar hij de boekpresentatie bijwoonde van de debuutroman van Fatima Bhutto. Uiteraard ging Boris met haar op de foto, samen met de zeer goed geconserveerde Bob Geldof.

 

Vlnr: Bob Geldof, Fatima Bhutto, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Bob Geldof, Fatima Bhutto, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Tijd om uit te blazen was er niet, want tijdens een gezellig avondje in de besloten nachtclub Annabel’s in Londen liep Boris zomaar de eminente zanger Sting en de goedlachse rapper Tinie Tempah tegen het lijf. Als dat geen fotomomentje is…

 

Vlnr: vrouw, Sting, Tinie Tempah, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: vrouw, Sting, Tinie Tempah, Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Dat Boris geen hekel heeft aan vrouwelijk schoon, is genoegzaam bekend. Boom Boom hoefde ook niet lang na te denken toen hij een week later op een feestje de niet onknappe Eva Longoria tegenkwam. Op zijn vraag of Eva even met hem op de foto zou willen, volgde een positief antwoord. Maar wel in stemmig zwart-wit!

 

Vlnr: Boris, Eva Longoria (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, Eva Longoria (foto: @TheBorisBecker)

 

En zo komen we aan het einde van weer een hektische en drukke periode voor Boris. Nu de sympathieke Duitser weer een echte baan heeft, is het natuurlijk de vraag of hij de komende maanden ook nog tijd heeft om zijn rubriek Society Boom Boom in de Gele Kanarie te vullen. De tijd zal het leren.

Het leek Boris in ieder geval passend om deze rubriek voorlopig af te sluiten met een van zijn favoriete foto’s: Boris met de Dode van het Jaar 2013: Nelson Mandela.

 

Vlnr: Boris, Nelson Mandela (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, Nelson Mandela (foto: @TheBorisBecker)

 

Dat was Society Boom Boom mit Boris Becker voor deze keer. Auf Wiedersehen!

Meer Boris Becker? Bekijk alle afleveringen van Society Boom Boom of volg Boris zelf op de voet via@TheBorisBecker.

Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter