Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Rennes en Atromitos aan kop in Bloedeloze 0-0 Bokaal

20 januari 2014 | Door | Categorie: Bloedeloze 0-0 Bokaal, Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Sport
Rennes- Evian 0-0

Rennes- Evian: un score nul et vierge (videostill)

In de strijd om de Bloedeloze 0-0 Bokaal 2014 hebben twee teams resoluut de leiding genomen. Het zijn Rennes en Atromitos. Beide clubs speelden alweer voor de tweede keer in het nog jonge jaar met 0-0 gelijk.

De Fransen en de Grieken profiteren daarmee optimaal van de lange winterstop in sommige landen. Onze huisanalist: ‘In landen als Kazachstan, Rusland en Zweden ligt nog een dik pak sneeuw. Daar wordt over weken pas weer gevoetbald. Ze moeten daar tandenknarsend vanaf de zijlijn toekijken hoe ze door in West- en Zuid-Europa lekker aan het ballen zijn én resultaten halen.’

Behelpen
Vanwege de (lange) winterstop is het voor de liefhebber van de betere bloedeloze 0-0 nog een beetje behelpen. De brilstanden moesten afgelopen week wederom met een vergrootglas worden gezocht. Uiteindelijk werd er op de UEFA-velden zes keer 0-0 gespeeld. Het aantal clubs in competitie is daardoor opgelopen tot veertig. ‘Een mooi aantal,’ aldus de huisanalist.

Maaiveld
Twee clubs stijgen dus voorzichtigjes met hun kop boven het maaiveld. Daaronder is een oude bekende: de dekselse Grieken van Atromitos, de Atheense club die de vorige jaargang van deze competitie zo kleurde. De huisanalist: ‘Atromitos heeft vorig jaar lang in onze spotlights gestaan. We zijn blij dat deze oude bekende ook nu weer mee doet aan ons bal. En dat ondanks het vertrek van de Griekse jeugdinternational Thanasis Kargagounis naar PEC Zwolle. Rennes op zijn beurt is een fraaie club traditionnelle die we er graag bij hebben, zelfs nu ze zich hebben versterkt met Ola Toivonen. Ze hebben het moeilijk in de Franse competitie, dus iedere brilstand wordt gevierd als een overwinning. Dat is mooi.’

0-0 van de week
De 0-0 van de week werd dan ook gespeeld in een matig gevuld Stade de la Route de Lorient in Rennes, waar de plaatselijke Stade Rennais FC uitkwam tegen de Hoog-Savooise fusieclub Evian Thonon Gaillard FC. De wedstrijd eindigde zoals-ie begon: in un score nul et vierge. Onze man ter plaatse was onder de indruk van het zouteloze en krachteloze spel van beide ploegen, maar was niettemin snel uitgepraat: ‘Le match n’a produit quasiment aucun spectacle, et s’est déroulé sur un faux-rythme tout du long. Une rencontre a vite oublier…’ Ofwel, zoals het werd vertaald door onze BokaalTranslator: ‘De match is vrijwel geproduceerd no show, en vond plaats op een valse ritme overal. Een vergadering werd snel vergeten…’

Rest ons de beelden:

De uitslagen van speelronde 3 (13 tot en met 19 januari)

Frankrijk
Rennes – Evian TG 0-0

Griekenland
Aris – Atromitos 0-0

Israël
Hapoel Haifa – Hapoel Acre 0-0

Spanje
Granada – Osasuna 0-0
Malaga – Valencia 0-0

Wales
Carmarthen – TNS 0-0

De stand na ronde 3:

1. Atromitos (Griekenland)
Rennes (Frankrijk) – allen 2 x 0-0

2. Ards (Noord-Ierland)
Aris (Griekenland)
Atletico Madrid (Spanje)
Ballymenena (Noord-Ieland)
Barcelona (Spanje)
Betis (Spanje)
Bologna (Italië)
Cagliari (Italië)
Carmarthen (Wales)
Chievo (Italië)
College Cosmos (Gibraltar)
Estoril (Portugal)
Evian TG (Frankrijk)
Fiorentina (Italië)
Granada (Spanje)
Guingamp (Frankrijk)
Hapoel Acre (Israël)
Hapoel Haifa (Israël)
Lazio (Italië)
Lions Gibraltar (Gibraltar)
Lynx (Gibraltar)
Malaga (Spanje)
Nice (Frankrijk)
OFI Kreta (Griekenland)
Olympiakos (Griekenland)
Osasuna (Spanje)
Panionios (Griekenland)
Qormi (Malta)
Rabat Ajax (Malta)
Sliema (Malta)
Sporting (Portugal)
St. Etienne (Frankrijk)
St. Josephs (Gibraltar)
TNS (Wales)
Torino (Italië)
Valencia (Spanje)
Valladolid (Spanje)
Valletta (Malta) – allen 1 x 0-0

Tags: ,

Laat een reactie achter