Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Singapore in ban van heftige beelden auto-ongeluk

7 november 2013 | Door | Categorie: Buitenland, Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Hot in Singapore
Het moment supreme (Beeld: Wanbao Online)

Het moment supreme (Beeld: Wanbao Online)

Een filmpje over een aanrijding op de Ang Mo Kio Avenue in Singapore heeft het geschopt tot het op één na populairste artikel in de Straits Times van deze week.

In de gevarieerde rubriek Hot in Singapore besteedt de Gele Kanarie iedere donderdag aandacht aan het op één na meestgelezen bericht in de Straits Times, de belangrijkste Engelstalige krant van Singapore. Deze week gaat het om het artikel Dramatic accident involving two vehicles caught on camera.

De lezers van de Straits Times houden wel van filmpjes met auto-ongelukken. Enkele weken geleden scoorde een viraal gegane video van een bijna-aanrijding in een tunnel al heel hoog, maar de populariteit ervan was net niet genoeg voor de eerste plaats in de top tien.

Vrij fascinerend
In het op één na populairste artikel van deze week gaat het volgens Straits Times-redacteur Christopher Tan om een ‘dramatisch ongeluk’ met een personenauto en een SUV, die vorige week werd gefilmd met een dashboardcamera.

De beelden zijn vrij fascinerend. Behalve de aanrijding is onder meer te zien dat de filmende automobilist een doosje met kleenex op zijn dashboard heeft staan. Hoewel de beelden verder voor zich spreken, worden ze ook nog eens uitgebreid door de Straits Times beschreven.

Gevolgen vandien
De zwarte SUV trekt net op als de personenauto, 50 meter daarvoor, naar de rechterrijstrook wil gaan. De wagens botsen met de zijkanten tegen elkaar. Ze rijden echter door, met verschrikkelijke gevolgen.

De personenauto keert terug naar de middelste rijstrook maar wordt dan van rechts op een afschuwelijke manier geraakt door de SUV. De personenauto draait 180 graden en komt vlak voor de SUV tot stilstand. Met alle gevolgen vandien.

‘Wot hiem nè?’
We horen de automobilist met de cam vervolgens duidelijk zeggen: ‘Wot hiem nè?’ Hierop toetert hij enkele keer en zegt hij bij het passeren van de auto’s: ‘Wop hee, kamniezie wanaina kam noej ne!’

De toptien

De toptien

Wit jurkje
Het filmpje van de aanrijding was niet het populairste artikel van deze week. Dat gaat over een vrouw in een wit jurkje die op de luchthaven van Singapore in een kunstwerk is geklommen. Ook dit artikel bevat fascinerende beelden.

Het auto-ongeluk op de Ang Mo Kio Avenue is wel weer geliefder dan het bericht dat een student mogelijk een deel van zijn voet moet missen na een aanrijding met een bus. Dit artikel bevat geen video.

 

Geïnteresseerd in meer topics uit de tropics? Check ons Hot in Singapore-dossier!

Tags: , , ,

Laat een reactie achter