Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Gele waterskilegende Banana George overleden

27 oktober 2013 | Door | Categorie: Geel Nieuws, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Banana George

Banana George (Still via YouTube)

NEW YORK (Geel Nieuws) – In een ziekenhuis in New York City is de legendarische waterskiër ‘Banana’ George Blair op 98-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

Banana George werd vooral bekend om zijn waterskistunts in Amerikaanse pretparken waarbij hij in een gele wet suit blootsvoets én met losse handen achter een gele speedboat werd getrokken. Het gele waterskikoord hield Banana George daarbij in zijn mond, terwijl hij in beide handen een banaan hield. Banana George voerde deze stunt – gesponsord door een bananenteler – tot op hoge leeftijd uit.

Gele levensopvatting
Ook in de rest van zijn leven hield Banana George er een gele levensopvatting op na (net als bijvoorbeeld deze Syrische ambtgenoot). Zo was zijn huis in Florida geel geverfd, reed hij een gele Lincoln en droeg hij standaard gele kleding, schoenen en brillen. Zijn vrouw ontmoette hij via een advertentie in de Gele Gids.

Gele bloemen
Banana George overleed naar nu pas bekend is geworden op 17 oktober. De begrafenis heeft inmiddels plaatsgevonden. Banana George werd in een geel pak begraven; zijn graf werd bedekt met gele bloemen.

Meer ‘Geel Nieuws’ vindt u hier.

Tags: , ,

Laat een reactie achter