Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom mit Boris Becker: in Londen!

24 september 2013 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Media, Society Boom Boom mit BB
Boris

Foto: @TheBorisBecker

Tennislegende Boris Becker reist voor onze exclusieve societyrubriek Society Boom Boom alle relevante feestjes en venues af om op de foto te gaan met celebrities. In aflevering 5 neemt Boris ons mee naar Londen, Ibiza en Manchester.

Vorige keer zagen we hoe Boris Becker een internationaal pokertoernooi won in Berlijn, in India de show stal in een Mercedes-showroom en op de foto ging met bekende figuren als Jonathan Ross, Paul Merson en de burgemeester van Londen: Boris Johnson.

De aflevering van vandaag begint in Londen, de woonplaats van Boom Boom. Boris Becker werd geacht te verschijnen op een gala-avond van de Novak Djokovic Foundation, een stichting waarmee de gelijknamige Servische tennisser geld inzamelt voor zijn hulpbehoevende kinderen in Servië. Voor Boris was er genoeg gelegenheid om op de foto te gaan met beroemdheden. Zoals met de Amerikaanse Hollywood-sterren Kate Hudson en – ja ze is het echt – Goldie Hawn.

 

Vlnr: Kate Hudson, Boris, Goldie Hawn. (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Kate Hudson, Boris, Goldie Hawn. (foto: @TheBorisBecker)

 

‘Two classy ladies’, aldus Boris Becker. Even later kwam Boris nog twee geschikte kerels tegen die met hem op de foto wilden: rugbylegende Sean Fitzpatrick en de trainer van Tottenham Hotspur, André Villas-Boas.

 

Vlnr: Sean Fitzpatrick, Boris, André Villas-Boas (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Sean Fitzpatrick, Boris, André Villas-Boas (foto: @TheBorisBecker)

 

Het hoogtepunt van de avond moest toen echter nog komen: Ron Wood was namelijk in de zaal. Dankbaar ging de Rolling Stones-gitarist  – helaas niet helemaal scherp – op de foto met Boris, beiden schitterend geflankeerd door hun partner.

 

Vlnr: Boris, de vriendin van Ron Wood, Ron Wood, de vrouw van Boris Becker (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, de vriendin van Ron Wood, Ron Wood, de vrouw van Boris Becker (foto: @TheBorisBecker)

 

Na het gala van Novak Djokovic moest Boris er even een paar dagen uit. Hij pakte het vliegtuig naar München voor een bezoek aan zijn favoriete voetbalclub Bayern München. En wie liep hij daar tegen het lijf op een feestje? Bayern-doelman Manuel Neuer! Gelukkig wilde hij graag met Boris op de foto.

 

Vlnr: Boris, Manuel Neuer (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, Manuel Neuer (foto: @TheBorisBecker)

 

Na alle verplichtingen in Londen en München was het tijd voor vakantie! Boris ging met zijn gezin naar Ibiza voor een aantal heerlijke dagen aan het strand. Even heerlijk relaxen en even niet op de foto met celebrities.

 

Boris (foto: @TheBorisBecker)

Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

Uitgerust keerde Boris vervolgens weer terug in Londen, waar hij met zijn vriend en jazz-zanger Jamie Cullum had afgesproken voor een boottochtje over de Theems. Daar hoort natuurlijk een foto bij.

 

Vlnr: Boris, Jamie Cullum

Vlnr: Boris, Jamie Cullum (foto: @TheBorisBecker)

 

Enkele dagen later sloeg het noodlot toe in huize Boom Boom: Boris verdraaide lelijk zijn arm tijdens een partijtje worstelen met zijn zoon Elias. ‘Doesn’t look good’, aldus Boris Becker. De dokter wilde na de behandeling gelukkig wel even op de foto.

 

Vlnr: Boris, zijn behandelend arts

Vlnr: Boris, zijn behandelend arts (foto: @TheBorisBecker)

 

Ondanks de blessure moest Boris Becker weer aan het werk. Boris was uitgenodigd om in Manchester aanwezig te zijn bij de testimonial match van Rio Ferdinand: Manchester United-Sevilla (1-3). Boris hield een toespraakje op Old Trafford en ging natuurlijk op de foto met het feestvarken.

 

Vlnr: Boris, Rio Ferdinand

Vlnr: Boris, Rio Ferdinand (foto: @TheBorisBecker)

 

Zeg je Manchester United, dan zeg je natuurlijk: Robin van Persie. De Nederlandse topvoetballer wilde graag met de tennislegende op de foto, een verzoek dat Boris natuurlijk inwilligde. ‘Great times’, aldus Boom Boom.

 

Vlnr: Boris, Robin van Persie, de zoon van Boris

Vlnr: Boris, Robin van Persie, de zoon van Boris (foto: @TheBorisBecker)

 

We eindigen deze aflevering van Society Boom Boom met de jeugddroom van Boris Becker. ‘Always a childhood dream to fly to the moon’, stelt Boris. Daarom bedacht hij zich niet twee keer toen hij de gelegenheid had om op de foto te gaan met de ruimtecapsule van waaruit de Zwitser Felix Baumgartner vorig jaar een parachutesprong uit de ruimte maakte.

 

Vlnr: Boris, de capsule van Felix Baumgartner

Vlnr: Boris, de capsule van Felix Baumgartner (foto: @TheBorisBecker)

 

Dat waren de avonturen van Boris Becker voor deze keer. In de volgende aflevering van Society Boom Boom neemt Boris ons onder meer mee naar New York, waar hij op de foto gaat met onder anderen Yannick Noah, John McEnroe en Serena Williams. Auf Wiedersehen!

Meer Boris Becker? Bekijk alle afleveringen van Society Boom Boom of volg Boris zelf op de voet via @TheBorisBecker.

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter