Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Singapore in ban van tegenvallende video

3 augustus 2013 | Door | Categorie: Buitenland, Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Hot in Singapore
Screenshot van de bewuste video

Screenshot van de bewuste video

In Singapore is een nogal tegenvallend YouTube-filmpje over twee wegpiraten viraal gegaan, zo blijkt uit het op één na populairste artikel in de Straits Times van donderdag.

In de rubriek Hot In Singapore besteden we wekelijks aandacht aan het op één na populairste artikel in de Straits Times, de belangrijkste Engelstalige krant van Singapore. Dit keer heeft een YouTube-filmpje de aandacht getrokken in de welvarende stadstaat.

Uit het artikel Reckless drivers in viral video called up for investigations: Police blijkt dat het filmpje zelfs viral is gegaan. Volgens de Straits Times is de video al meer dan 330.000 keer bekeken, maar inmiddels staat de teller al op een half miljoen. Maar waar gaat het eigenlijk over?

Gematigd 
Het gaat om beelden van twee wegpiraten die zich woensdag hebben misdragen op de Kallang-Paya Lebar Expressway (KPE) in Singapore. De beelden zijn gemaakt met een dashboardcamera en laten enkele gematigd spectaculaire situaties zien.

De politie heeft de beelden inmiddels bekeken en volgens de Straits Times worden beide wegpiraten ontboden op het bureau voor nader onderzoek.

‘Iets opzienbarends’
De bewuste beelden worden met de nodige poeha aangekondigd, maar volgens onze videoanalisten vallen ze een beetje tegen. ‘Er is sprake van een bijna-botsing in een tunnel en aan het einde van het filmpje zou er ook nog iets opzienbarends moeten gebeuren, maar dat hebben wij niet kunnen achterhalen’, aldus onze videoanalist.

Check de geruchtmakende virale beelden zelf.

Fandi Ahmad
Het artikel over de wegpiraten is niet het populairste artikel in de Straits van deze week, dat is namelijk een bericht over het ontslag van Fandi Ahmad als trainer van Johor Darul Takzim. Fandi Ahmad? Van FC Groningen? Ja, die Fandi Ahmad. De virale video heeft wel net meer belangstellenden getrokken dan het bericht dat Singaporezen hun creditcard vanaf 1 oktober moeten activeren voor ze naar het buitenland gaan.

 

De toptien

De toptien van de Straits Times

Geïnteresseerd in meer topics uit de tropics? Check ons Hot in Singapore-dossier!

 

Tags: , , ,

Laat een reactie achter