Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Geen illegale vissers ontdekt in Noord-Limburg

1 juli 2013 | Door | Categorie: Geen Nieuws
'Geen bekeuring' (Foto: Lucas Myer)

‘Geen bekeuring’ (Foto: Lucas Myer)

BERGEN (Geen Nieuws) – Bij visserijcontroles Noord-Limburg zijn geen illegale vissers ontdekt. Dat meldt de regionaal goed ingevoerde omroep L1.

Op verschillende plekken in Noord-Limburg werden 35 mensen gecontroleerd. Allen hadden de juiste documenten en beschikten over het goede visgerei. Er werden dan ook geen bekeuringen uitgedeeld, aldus L1.

Twee vissers die een tentje hadden opstaan, kregen wel een waarschuwing omdat kamperen op die plek alleen is toegestaan met vergunning.

Niemand
Aan de visserijcontroles waarbij niemand werd bekeurd deden naast politiemensen ook ambtenaren van de gemeenten Bergen, Gennep  en de provincie mee, net als medewerkers van Staatsbosbeheer.

Tags: , ,

2 Reacties op "Geen illegale vissers ontdekt in Noord-Limburg"

 1. Felix Levitan schreef:

  Bonjour

  Allereerst complimenten voor uw wetenswaardige rubriek ‘geen nieuws’. Toch stelt het mij enigszins teleur dat u, op de dag dat het einde van de slavernij in NL werd herdacht, NIET heeft gekozen voor het NIET aanbieden van excuses van de Nederlandse regering aan nazaten van slaven.

  En is het denkbaar dat u de komende weken, totdat de Tourkaravaan arriveert in Parijs, de naam van de rubriek wijzigt in non-nieuws?

  Merci en au revoir,

  Felix Levitan

 2. Gele Kanarie schreef:

  Beste Felix,

  Onze excuses voor deze verkeerde journalistieke inschatting. Wij vonden het uitblijven van de excuses gisteren geen nieuws en hadden al iemand op de visserijcontroles in Limburg gezet. Met de kennis van nu hebben we alsnog aandacht besteed aan het niet aanbieden van excuses door Lodewijk Asscher.

Laat een reactie achter