Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Nieuw op de Gele Kanarie: betaalde content

16 juni 2013 | Door | Categorie: Betaalde Content, Gele Kanarie: Nieuws Totaal

De hoofdredactie van de Gele Kanarie heeft besloten een beperkt deel van de content voortaan slechts tegen betaling beschikbaar te stellen. De Gele Kanarie volgt hiermee het voorbeeld van diverse andere vooraanstaande media.

Gele Kanarie Betaalmuur

De hoofdredactie benadrukt dat het overgrote deel van de Gele Kanarie-content gratis toegankelijk zal blijven. ‘Het gaat om een zeer klein deel van de content waarbij we de focus leggen op hoogwaardige journalistiek, omstreden opinie en controversiële foto’s en video’s. Daar hangt helaas een prijskaartje aan, en daarom gaan we onze bezoekers om een kleine bijdrage vragen’, aldus de hoofdredactie.

De Gele Kanarie is niet het eerste vooraanstaande medium dat overgaat op (gedeeltelijke) betaalde content. ‘Ook gerenommeerde nieuwssites als Die Welt, The Wall Street Journal, Financial Times, Nederlands Dagblad, Bild Zeitung en de Straits Times hebben deze economisch logische stap gemaakt. De Gele Kanarie kan daarbij niet als een dodo achterblijven’, zo stelt de hoofdredactie in een verklaring.

Trots
Om de exclusieve Betaalde Content van de Gele Kanarie te kunnen bekijken, heeft de Gele Kanarie een eenvoudig en laagdrempelig systeem ontwikkeld: de Gele Kanarie Betaalmuur. De hoofdredactie: ‘We bieden met de Gele Kanarie een multimediale mix van unieke content, en dat blijven we – voorlopig – gratis doen. We geloven echter dat de nieuwsconsument van nu bereid is om ook een bescheiden bedrag te betalen voor een stukje extra kwaliteitsjournalistiek. We zijn trots dat we dat vanaf vandaag ook kunnen aanbieden.’

Geïnteresseerd?

Bekijk het actuele aanbod in het Betaalde Content-gedeelte van de Gele Kanarie.

Of ga meteen naar de Gele Kanarie Betaalmuur.

 

Tags: , ,

Laat een reactie achter