Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom mit Boris Becker: in India!

1 juni 2013 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Society Boom Boom mit BB

Tennislegende Boris Becker reist voor onze exclusieve societyrubriek Society Boom Boom alle relevante feestjes en venues af om op de foto te gaan met celebrities. Deze week gaat Boris op onderzoek uit in Berlijn, New Delhi en Londen!

Vorige keer zagen we hoe Boris Becker zich prima vermaakte in Rio de Janeiro, waar hij enkele liefdadigheidsbijeenkomsten bezocht, een mooie rondvlucht maakte en op de foto ging met grootheden als Clarence Seedorf, Ruud Gullit en Franz Beckenbauer.

De aflevering van vandaag begint in Londen, de woonplaats van Boom Boom. Boris werkte daar mee aan een tennisworkshop voor kansarme kinderen in de prestigieuze Northwood Health and Racquet Club. Een mooie gelegenheid om op de foto te gaan met de Engelse oud-profbokser Prince Naseem en diens kansarme zoon.

Vlnr: Prince Naseem, diens zoon, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Prince Naseem, diens zoon, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Enkele dagen later moest er weer echt worden gewerkt voor Boris Becker, als voetbalanalist bij het CNN-programma Fantasy Football Club. Arsenal-legende Paul Merson en zijn gezin wilden  er graag met Boris op de foto, die daar uiteraard ruimhartig mee instemde.

Vlnr: twee gezinsleden van Paul Merson, Boris, twee gezinsleden van Paul Merson, Paul Merson (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: twee gezinsleden van Paul Merson, Boris, twee gezinsleden van Paul Merson, Paul Merson (foto: @TheBorisBecker)

De nieuwe grote passie van Boris, pokeren, stond eind april centraal tijdens het internationale pokertoernooi van Berlijn. Boris had het met zijn Pokerstars-team goed getroffen, zoals blijkt uit onderstaande foto waarop tv-presentatrice en pokerspeelster Liv Boeree met Boris poseert.

Vlnr: Boris, Liv Boeree (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, Liv Boeree (foto: @TheBorisBecker)

Een andere teamgenoot was de eveneens niet onknappe Sandra Najoks. Zij ging graag even buiten met Boris op de foto.

Vlnr: Boris, Sandra Najoks (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Boris, Sandra Najoks (foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker bleek in Berlijn maar weer eens een winner, want zijn team won het pokertoernooi. Het geld schonk Boris uiteraard aan een goed doel. De prijs werd uitgereikt door de Britse tv-presentator Jonathan Ross, die zich bereid toonde – op ludieke wijze – met Boris op de foto te gaan.

Vlnr: Jonathan Ross, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: Jonathan Ross, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Het was inmiddels hoog tijd voor Boris om Europa weer eens uit te gaan. Voor een ludieke schnabbelklus voor Mercedes vloog Boom Boom naar India! In New Delhi bezocht hij onder meer het hoofdkantoor van de Times of India.

Op de voorgrond: Boris (foto: @TheBorisBecker)

Op de voorgrond: Boris (foto: @TheBorisBecker)

Ter promotie van zijn favoriete automerk bezocht Boris verder de lokale showroom, waar hij op de foto ging met het nieuwste model van Mercedes.

Vlnr: showroommedewerker, Mercedes, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Vlnr: showroommedewerker, Mercedes, Boris (foto: @TheBorisBecker)

Ook de andere showroommedewerkers wilden graag op de foto met de Duitse tennislegende. Een verzoek dat Boris natuurlijk met alle plezier inwilligde.

Midden: Boris (foto: @TheBorisBecker)

Midden: Boris (foto: @TheBorisBecker)

En zo loopt deze aflevering van Society Boom Boom mit Boris Becker alweer bijna op zijn einde. Op de terugreis van zijn India-trip kwam Boris nog de consternatie rond het verleden van Horst Tappert ter ore. Boris was duidelijk in zijn mening over der Oberinspektor:

Ich bin großer Fan von “Derrick”! Was Horst Tappert mit 19 Jahren gemacht hat, machen musste, ändert nichts an der Tasache, dass ich sein Fan war!!! Harry, hol den Wagen…..ist legendär!

En zo is het, Boris. We eindigen deze aflevering in Londen, waar Boris een ontmoeting had met burgemeester Boris Johnson. Het is – na Ahmed Aboutaleb – al de tweede burgemeester waarmee Boris op de foto gaat.

Boris (links) met Boris (foto: @TheBorisBecker)

Boris (links) met Boris (foto: @TheBorisBecker)

Tot zover Society Boom Boom mit Boris Becker voor deze week. Tot de volgende keer!

 

Tags: , , ,

Laat een reactie achter