Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom mit Boris Becker: in Rio!

9 april 2013 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Media, Society Boom Boom mit BB

Tennislegende Boris Becker reist voor onze exclusieve societyrubriek Society Boom Boom mit Boris Becker alle relevante feestjes en venues af om op de foto te gaan met celebrities. Deze week gaat Boris op onderzoek uit in Rio de Janeiro!

Vorige keer zagen we hoe Boris Becker vol gas door Amsterdam scheurde, in Havana op de foto ging met Che Guevara, de uitreiking van de BAFTA-awards in Londen bijwoonde en in het vliegtuig stapte naar Rio de Janeiro, waar hij zijn jeugdheld Björn Borg tegen het lijf liep.

De aflevering van vandaag begint uiteraard in Rio, waar Boris Becker diverse galaverplichtingen had voor liefdadigheidsorganisatie Laureus. Op de eerste dag moest Boris natuurlijk even bijkomen van de vermoeiende reis. Gelukkig was er een prima zwembad met dito uitzicht bij zijn hotel.

 

'Beautiful ladies at the pool' (foto: @TheBorisBecker)

‘Beautiful ladies at the pool’ (foto: @TheBorisBecker)

 

Na de verdiende ontspanning was er werk aan de winkel: Boris moest zich melden voor een receptie ten bate van Laureus. Al meteen na binnenkomst viel Boris met zijn neus in de boter: hij kon op de foto met de Duitse oud-hockeyer Stefan Blöcher en onze eigen Clarence Seedorf en Ruud Gullit!

 

Boris Becker (tweede van links) met Stefan Blöcher, Clarence Seedorf en Ruud Gullit (foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (tweede van links) met Stefan Blöcher, Clarence Seedorf en Ruud Gullit (foto: @TheBorisBecker)

 

Helaas was de foto niet helemaal scherp, maar later op de avond kon het gelukkig nog een keertje over. Dit keer in de stijl van Django Unchained met ook nog – zo vermoeden wij – de vriendin van Ruud Gullit.

 

Boris Becker (tweede van links) met Stefan Blöcher, Clarence Seedorf, een vrouw en Ruud Gullit (foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (tweede van links) met Stefan Blöcher, Clarence Seedorf, een vrouw en Ruud Gullit (foto: @TheBorisBecker)

 

Natuurlijk was het niet alleen maar borrelen en gezellig doen in Rio. We troffen Boris een dag later aan in de sportschool voor een potje judo tegen olympisch kampioen Ole Bischof. Aan de foto te zien heeft Boris meer verstand van tennis.

 

Boris Becker (liggend) met Ole Bischof

Boris Becker (liggend) met Ole Bischof

 

Boris Becker moest hier ’s middags wel even van herstellen aan het zwembad van het hotel, zodat hij ’s avonds fit genoeg was voor de belangrijkste afspraak van zijn Rio-trip: de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards. Achter de schermen was er zoveel te zien dat Boris niet eens tijd had om met iedereen op de foto te gaan. De Duitse tennislegende was vooral onder de indruk van onderstaande dame (‘The perfect number 10’, aldus Boom Boom), vermoedelijk de Roemeense turnlegende Nadia Comaneci.

 

'The perfect number 10' (Foto: @TheBorisBecker)

‘The perfect number 10’ (Foto: @TheBorisBecker)

 

De sportlegendes vlogen Boris Becker bijna letterlijk om de oren in de ‘Green Room’ van de awarduitreiking. Wat te denken van het olijke Roemeense tennisfenomeen Ilie Nastase?

 

'Nastase and friends' (Foto: @TheBorisBecker)

‘Nastase and friends’ (Foto: @TheBorisBecker)

 

Natuurlijk wilde Boris ook zelf nog even op de foto met een legendarische sportman. Hij koos voor een van zijn grootste helden: Kaiser Franz Beckenbauer.

 

Boris Becker (rechts) met Franz Beckenbauer

Boris Becker (rechts) met Franz Beckenbauer

 

Tot zover Society Boom Boom mit Boris Becker voor deze week. Volgende keer maken we samen met Boris Becker een helikoptervlucht boven Rio de Janeiro en is Boom Boom samen met de Spaanse oud-voetballer Gaizka Mendieta te gast bij CNN!

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter