Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom: Boris Becker in Havana

24 maart 2013 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Media, Society Boom Boom mit BB

Tennislegende Boris Becker reist voor onze exclusieve societyrubriek Society Boom Boom mit Boris Becker alle relevante feestjes en venues af om op de foto te gaan met celebrities. Deze week gaat Boris onder meer naar Havana!

Vorige week zagen we hoe Boris Becker nieuwjaar vierde in Londen, een pokertoernooi speelde in de Bahama’s en ontmoetingen had met Pussycat Doll Nicole Scherzinger, Luis Figo en Ahmed Aboutaleb.

De aflevering van deze week begint in Amsterdam, waar Boris vanuit Rotterdam met een omweg plankgas doorheen scheurde onderweg naar Schiphol. Toch wist de legendarische Duitser onderweg nog even Brouwerij ’t IJ in Amsterdam-Oost op de foto te krijgen.

'Talking bout Holland' (Foto @TheBorisBecker

‘Talking bout Holland’ (Foto @TheBorisBecker)

Daarna volgden een paar drukke dagen voor der Boris. Zo ging hij een hapje eten met de Royal Family at Windsor Castle en verbleef hij twee dagen met zijn vrouw in Moritz voor een liefdadigheidsevenement waarvan Boris helaas geen foto’s wist te maken.

Op 9 februari was Boris Becker in Londen bij de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en ‘zijn’ Bayern München. Uiteraard was Boris zeer bereidwillig om met enkele Arsenal-gastvrouwen op de foto te gaan.

Boris Becker (midden) met twee gastvrouwen (Foto: @The BorisBecker)

Boris Becker (midden) met twee gastvrouwen (Foto: @The BorisBecker)

Ook het verzoek van de Arsenal-mascotte om met hem op de foto te gaan, kon de goedgemutste Boris niet weerstaan.

'Gunnosaurus' (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (rechts) met Gunnosaurus (Foto: @TheBorisBecker)

Na Londen, het bijwonen van de presentatie van de nieuwe Blackberry in Keulen en een paar dagen sneeuwpret in Kitzbühl moest er voor Boris ook weer gewerkt worden: in Dortmund stond een pokertoernooi op het programma. Op de foto zien we Boris in actie.

Boris Becker (midden) in actie (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (midden) in actie (Foto: @TheBorisBecker)

Na één dag pokeren lag Boris helaas alweer uit het toernooi. De tennislegende verwerkte de domper door naar Cuba af te reizen. Daar ging Boris op de foto met zijn favoriete revolutionair Che Guevara.

Boris Becker (links) en Che Guevara (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (links) en Che Guevara (Foto: @TheBorisBecker)

Ook in Havana moest er natuurlijk worden gewerkt. Op de foto zien we Boris netwerkend voor liefdadigheid.

Boris Becker (in wit jasje) aan het netwerken (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (in wit jasje) aan het netwerken (Foto: @TheBorisBecker)

Na enkele dagen Cuba zette Boris weer koers naar Londen, waar hij aanwezig was bij de uitreiking van de BAFTA-awards voor videogames.

Boris Becker (midden) bij de BAFTA's (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (midden) bij de BAFTA’s (Foto: @TheBorisBecker)

Boris ging op het gala natuurlijk even op de foto met Simon Read (winnaar in de categorie Sports/Fitness) en de Engelse rugbylegende Martin Offiah.

Boris Becker (rechts) met Simon Read en Martin Offiah (Foto: @TheBorisBecker)

Boris Becker (rechts) met Simon Read en Martin Offiah (Foto: @TheBorisBecker)

Op 7 maart vertrok Boris naar Rio de Janeiro, voor een groots evenement van liefdadigheidsorganisatie Laureus. In het vliegtuig deed Boris een schokkende ontdekking: In The same plane as my child hood hero Bjorn Borg!!!! So excited…, twitterde Boris. Hij slaagde er zelfs in de Zweedse tennislegende stiekem op de foto te trekken!

'Borg on the left...)' (Foto: @TheBorisBecker)

‘Borg on the left…’ (Foto: @TheBorisBecker)

De volgende ochtend in het vliegtuig durfde Boris het toch aan om Björn Borg te vragen of ze samen op de foto konden gaan.

Boris Becker (links) en Björn Borg

Boris Becker (links) en Björn Borg

Tot zover Society Boom Boom mit Boris Becker voor deze week. Volgende week zien we hoe het Boris in Rio de Janeiro zal vergaan en ontmoet hij sporthelden als Ruud Gullit, Clarence Seedorf en Ilie Nastase!

 

Tags: , ,

Laat een reactie achter