Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Society Boom Boom mit Boris Becker

17 maart 2013 | Door | Categorie: Gele Kanarie: Nieuws Totaal, Media, Society Boom Boom mit BB
Boris

Boris steekt een lichtje op tussen de sterren

In onze nieuwe societyrubriek Society Boom Boom reist tennislegende Boris Becker de wereld over voor de leukste glamourfeestjes, de hipste hotspots én om op de foto te gaan met celebrities. Exclusief bij de Gele Kanarie.

De sympathieke Duitser Boris Becker werd in één tennisklap wereldberoemd toen hij in 1985 als 17-jarige uit Leimen de jongste Wimbledon-kampioen uit de geschiedenis werd. Daarna volgden nog vijf Grandslam-titels, een bezemkastaffaire, een bijbaantje als tenniscommentator bij de BBC en in 2010 het droomhuwelijk met het Nederlandse fotomodel Sharlaylay ‘Lilly’  Kerssenberg.

Tegenwoordig beweegt Boris Becker zich al twitterend door de wereld van glamour en society. De Duitse tennisgrootheid is daarom de aangewezen gastheer voor onze nieuwe societyrubriek: Society Boom Boom. Met deze week onder anderen: Nicole Scherzinger, Luis Figo en Ahmed Aboutaleb!

Hektisch
Voordat Boris ons wekelijks up-to-date gaat houden over zijn belevenissen en ontmoetingen, kijken we in deze eerste aflevering terug op 2013 tot nu toe. Boris vierde oud en nieuw in Londen, waar hij als eerste op de foto ging met zijn zoon Noah.

Let the good times roll... (Foto: @TheBorisBecker)

Let the good times roll… (Foto: @TheBorisBecker)

De eerste week van het nieuwe jaar verliep meteen al hectisch toen het bericht naar buiten kwam over de scheiding van Rafael en Sylvie van der Vaart. Boris adviseerde het Nederlandse sterrenduo per Twitter om niet te snel te scheiden:

Liebe Van Der Vaarts,ich habe euch beide sehr gerne! Bitte keine schnelle Scheidung,vielleicht gehts in 6Monaten wieder …..

De tweet kwam Boris op veel – lichtelijk overdreven – kritiek te staan. Maar de Wimbledon-kampioen had geen tijd om zich daar al te lang druk over te maken: Boris, een fervent pokeraar, moest namelijk het vliegtuig halen voor een pokertoernooi op de Bahama’s.

Lekker eten
Voor Boris verliep het toernooi teleurstellend: hij lag er in de eerste ronde uit. Wel zag Boris kans op de foto te gaan met Daniel Negreanu, een van de beste pokeraars ter wereld, beter bekend als: Kid Poker.

'Kid Poker' (Foto: @TheBorisBecker)

‘Kid Poker’ (Foto: @TheBorisBecker)

Het weekje Bahama’s deed Boris toch goed. Hij bracht veel tijd door met zijn gezin op het strand en met lekker eten. Na een week keerde Boris weer terug in Londen, waar hij meteen werd verrast met het ‘nieuws‘ dat Rafael en Sylvie het nog een keer gaan proberen. ‘Good News heute morgen! Sylvie und Rafael van der Vart wollen es wieder gemeinsam versuchen…Bravo!!!’ Helaas bleek dit nieuws al snel geen nieuws te zijn.

Boris verwerkte de domper door naar Berlijn te reizen. Met zijn jarige zoon Noah poseerde Boris – op uiterst ludieke wijze – voor de Brandenburger Tor.

'What are we trying to say?' (Foto: @TheBorisBecker)

‘What are we trying to say?’ (Foto: @TheBorisBecker)

In Berlijn stond ook nog een evenement rond het Formule 1-team van Mercedes op het programma. Op de gezellige galavond zag Boris Becker gelegenheid om op de foto te gaan met Pussycat Doll Nicole Scherzinger, Formule 1-coureur Lewis Hamilton en ene ‘Dieter’.

'Nicole,Lewis,Dieter and BB' (Foto: @TheBorisBecker)

‘Nicole,Lewis,Dieter and BB’ (Foto: @TheBorisBecker)

Ook de Portugese oud-voetballer Luis Figo kruiste het pad van Boris Becker. Reden om samen op de foto te gaan!

'We love Figo!' (Foto: @TheBorisBecker)

‘We love Figo!’ (Foto: @TheBorisBecker)

Via Londen, Oostenrijk en München kwam Boris Becker op 9 februari in Rotterdam terecht, als speciale gast op het ABN Amro-tennistoernooi. Uiteraard was Boris bereid om aan een stukje promotie te doen. Gewillig poseerde Boris voor een foto met collega-Wimbledon-kampioenen Richard Krajicek en Esther Vergeer.

'Playing tennis with Esther,Richard in the sq in Rotterdam' (Foto: @TheBorisBecker)

‘Playing tennis with Esther,Richard in the sq in Rotterdam’ (Foto: @TheBorisBecker)

Rotterdammers klagen weleens over het feit dat ze zich in hun stad onveilig voelen, maar daar had Boris Becker geen last van.

'I was in "safe hands" in Rotterdam' (Foto: @TheBorisBecker)

‘I was in “safe hands” in Rotterdam’ (Foto: @TheBorisBecker)

Het verblijf van Boris Becker in Rotterdam werd afgesloten met een foto met zijn favoriete Rotterdammer: burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Aboutaleb (links) en Becker (Foto: @TheBorisBecker)

Aboutaleb (links) en Becker (Foto: @TheBorisBecker)

 

Tot zover Society Boom Boom mit Boris Becker voor deze week. Volgende week gaat Boris onder meer naar Rio de Janeiro en ontmoet hij sporthelden als Björn Borg, Ruud Gullit en Clarence Seedorf!

Tags: , ,

Laat een reactie achter