Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Slettenhaar dreigt met gele kaart voor Pink Flamingo

15 februari 2013 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Foto: @PaulSlettenhaar

Foto: @PaulSlettenhaar

AMSTERDAM (Geel Nieuws) – Paul Slettenhaar, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Zuid, dreigt met een gele kaart voor Pink Flamingo Pizza en café Het Paardje. Dat meldt De Telegraaf.

Beide horecagelegenheden bevinden zich aan het Gerard Douplein. Uit een tussenrapportage geluidsoverlast over de afgelopen zes maanden blijkt dat er op het plein tientallen gevallen van geluidsoverlast zijn geconstateerd. Bijna allemaal kwamen ze op het conto van Pink Flamingo en Het Paardje.

De oorzaken van de overlast zijn volgens het onderzoek ‘de deuren open laten staan’ en ‘hard praten op straat’. Sommige omwonenden zouden vanwege de herrie willen verhuizen maar raken door de economische crisis hun huis niet kwijt, aldus De Telegraaf.

‘Hoogste prioriteit’
Slettenhaar dreigt nu met een gele kaart. ‘Als je je gedraagt heb je geen last van ons, als je dat niet doet ga je van het plein af. We hebben een handhavingsplan vastgesteld, dit heeft onze hoogste prioriteit. De eerstvolgende kroeg die de regels overtreedt, krijgt een officiële waarschuwing.’

Lees hier het hele bericht over de gele kaart van Slettenhaar.

Tags: , ,

Laat een reactie achter