Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Ruud Gullit koopt ‘gele kanarie’

23 januari 2013 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Foto: @GullitR

Foto: @GullitR

AMSTERDAM (Geel Nieuws) – Ruud Gullit heeft een nieuw huisdier: een geel vogeltje dat lijkt op een kanarie. Dat meldt De Telegraaf, dat de hand wist te leggen op een Twitter-bericht van de voormalige topvoetballer.

Gullit presenteerde zijn nieuwe aanwinst via een filmpje op Twitter. Op de beelden is een slaperige Gullit te zien met een geel vogeltje op zijn schouder. Berichten dat het om een gele kanarie gaat, konden niet worden bevestigd. Sommige bronnen spreken van een gele parkiet, andere beweren dat het om een soort papegaai zou gaan.

De voormalige sterspeler van Oranje en AC Milan legt op het filmpje ook zelf een (Engelstalige) verklaring af: ‘Goedemorgen, ik wil jullie voorstellen aan mijn nieuwe vogel. We kunnen goed met elkaar opschieten. Ik ben helemaal alleen, maar ik heb wel mijn vogel.’

Hondje
De ex van Ruud Gullit, Estelle Cruijff, schafte enkele dagen geleden nog een hondje aan. Het hondje (de kleur is onbekend, GK) werd vernoemd naar Bénédicte Ficq, de advocaat van de vriend van Estelle, kickbokser Badr Hari. De naam van het gele vogeltje van Gullit is nog niet bekendgemaakt.

Kijk hier naar het filmpje waarin Ruud Gullit zijn gele vogeltje presenteert.

 

Tags: , , ,

Laat een reactie achter