Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Gele hesjes voor Gelderse kinderen

22 januari 2013 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Geel vestje - beproefd recept

Geel vestje – beproefd recept (Foto: Mark Stosberg)

NEERIJNEN (Geel Nieuws) – Ongeveer 1400 kinderen uit de Gelderse gemeente Neerijnen hebben een geel veiligheidshesjes gekregen van de gemeente. Met de hesjes vallen ze beter op in het verkeer. Dat schrijft De Gelderlander.

De gele hesjes zijn voorzien van reflecterende strepen en hebben als opdruk ‘Effe Dimmen!’. De tekst moet worden gezien  als ludieke waarschuwing aan het overige verkeer.

De hesjes zijn bedoeld voor alle leerlingen van basisscholen en kinderen van de peuterspeelzalen in Neerijnen. De hesjes zijn door de Neerijnense wethouder Teus Kool overhandigd aan Elie van Mook uit Ophemert, de nieuwe coördinator van de verkeersouders in Neerijnen.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter