Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Range Rover en Smart gaan op gele toer

10 januari 2013 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Foto: Landrover

Foto: Landrover

AMSTERDAM (Geel Nieuws) – De kleur geel gaat het helemaal worden op de automarkt. Zowel Range Rover als Smart brengt een exclusieve gele editie op de markt. Dat meldt de autoredactie van De Gele Kanarie.

Bij Range Rover is de Evoque in korte tijd het best verkopende model geworden. Om dit momentum vast te houden komt Range Rover met een speciale Sicilian Yellow Limited Edition, schrijft De Telegraaf. De auto is gebaseerd op de Dynamic Plus-uitvoering van de Range Rover Evoque en heeft een unieke lakkleur: Sicilian Yellow.

De binnenkant van de auto onderscheidt zich door ‘contrasterende gele stiknaden voor stoelen, portierpanelen, middensectie dashboard en deksel bergvak tunnelconsole’. Van deze unieke gele Range Rover komen maar 24 exemplaren naar Nederland, dus wees er snel bij.

Flame-effect
Ook Smart heeft de gele smaak te pakken: binnenkort komt de Fortwo Edition Cityflame op de markt, een felgele variant van de al bekende Fortwo, zo schrijft Autovandaag.nl. De Cityflame is voorzien van geel gekleurde bodypanels, terwijl de tridion-veiligheidscel zwart is gelakt. De bodypanels zijn ook in het zwart te bestellen, maar het ‘flame’-effect is dan natuurlijk ver te zoeken.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter