Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Sjarapova gaat gele snoepjes verkopen

17 december 2012 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Geel snoepje

Geel snoepje (foto: johanlb)

MELBOURNE (Geel Nieuws) – De Russische tennisster Maria Sjarapova gaat gele snoepjes verkopen in de vorm van tennisballetjes. Het snoepgoed wordt in januari officieel gepresenteerd. Dat meldt de Australische krant Herald Sun.

Het was al eerder bekend dat Sjarapova bezig was met het opzetten van het snoepjesmerk Sugarpova, maar de details ontbraken tot dusver. De Herald Sun meldt nu dat één van de snoepjes een ‘tennis gum ball in lemon-lime yellow’ wordt. Naast gum balls, gaat Sjarapova zich ook toeleggen op gummies en sours. De kleur daarvan is, voor zover wij kunnen achterhalen, nog niet bekend.

Een deel van de verkoop van de Sugarpova-snoepjes gaat naar de Maria Sharapova Foundation, dat onder meer een hulpprogramma heeft voor het door een nucleaire ramp getroffen Tsjernobyl.

Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter