Paste your Google Webmaster Tools verification code here

School doet bananen in de ban

14 december 2012 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Bananen

Gevaarlijke bananen

HALIFAX (Geel Nieuws) – Een school in het Engelse Halifax heeft per onmiddellijk een verbod ingesteld op het eten van bananen. Ook mogen er geen bananen meer worden meegenomen naar school. Dat meldt de goed ingevoerde Halifax Courier.

De bananenban is ingesteld omdat een van de stafleden van de school een extreme bananenallergie heeft ontwikkeld. De schoolleiding heeft alle ouders via een brief ingelicht. Daarin staat onder meer te lezen dat het leven van de schoolmedewerkster in gevaar kan komen als zij in contact komt met een banaan. De brief wordt afgesloten met het verzoek om voortaan alleen nog thuis van een banaantje te genieten.

Bananenlokaal
De bananenban is volgens de Halifax Courier bij sommigen in het verkeerde keelgat geschoten. Een deel van de ouders vindt de ban te ver gaan. Zij pleiten voor de ingebruikname van een geïsoleerde plaats, bijvoorbeeld een afgesloten klaslokaal, waar de bananen veilig kunnen worden genuttigd.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter