Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Heemstede: gele labels voor grijze rolemmers

13 december 2012 | Door | Categorie: Geel Nieuws
Grijze rolemmers in de sneeuw

Grijze rolemmers in de sneeuw (Foto: Shirley de Jong)

HEEMSTEDE (Geel Nieuws) – De gemeente Heemstede heeft haar inwoners opgeroepen tijdig de grijze afvalemmers te voorzien van de juiste kleur sticker. Gebeurt dat niet dan krijgen de emmers een geel waarschuwingslabel. Dat heeft de gemeente in een persbericht bekendgemaakt.

Heemstede is helemaal klaar voor 2013 en gaat stickers verspreiden die op grijze rolemmers moeten worden geplakt. Het is de bedoeling dat de juiste kleur sticker op het deksel van de grijze rolemmer wordt bevestigd. Zo moeten de grote grijze rolemmers met een inhoud van 240 liter worden voorzien van een rode sticker. De kleinere grijze rolemmer heeft een blauwe sticker nodig.

Geel label
In januari worden de aangeboden grijze rolemmers die nog geen juist sticker hebben, voorzien van een geel waarschuwingslabel. Daarop staat het verzoek om de rode of blauwe sticker alsnog aan te brengen. Gebeurt dat niet, dan worden de geel gelabelde emmers niet meer geleegd.

Tags: , ,

Laat een reactie achter