Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Banen massaal op de tocht

30 november 2012 | Door | Categorie: Economie, Gele Kanarie: Nieuws Totaal
Op de tocht

Op de tocht (Foto: erix!)

In Nederland blijken momenteel tal van banen op de tocht te staan. Dat komt naar voren uit een onderzoek van de Gele Kanarie. Onder meer bij Wessanen, Taxi Sieswerda en ROC Aventus is er sprake van op de tocht staande banen.

Eerder vandaag kon de Gele Kanarie gelukkig nog melden dat er bij Ahold geen banen op de tocht staan. Het supermarktconcern lijkt daarmee inmiddels een uitzondering in het in zwaar weer verkerende Nederlandse economische landschap.

De Gele Kanarie maakte een rondje langs de tochtige velden van banen die sinds kort op de tocht staan; het levert een schrikbarend beeld op:

Niet alleen in Nederland is er sprake van banen die op de tocht staan; in het buitenland is het al nauwelijks beter. Bij ‘een Duitse krant’ staan veel banen op de tocht, bij de Commerzbank staan duizenden banen op de tocht, bij Osram staan eveneens duizenden banen op de tocht, bij Shire-Movetis staan 63 banen op de tocht, bij GACS staan 60 banen op de tocht, bij Comets staan 6500 banen op de tocht en bij Iberia staan zelfs tot 7.000 banen op de tocht.

Het is nog onduidelijk wat dit alles betekent. Wel staat vast dat het feiten zijn.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter